Post by detimiscmondbeds on Mar 9, 2022 5:45:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati povećanje tokena ▞▞▞
▞▞▞ Scopa - Italian Card Game 2022 version ▞▞▞
Rising Super Chef - Cook Fast Spillehall jipa
Problem s igranjem 2. runde za više igrača se pogoršao nakon 4 rijetka ažuriranja. Sada, često se moja prva karta igra automatski, a da ja ne biram? Predmemorija je obrisana i igra ponovno pokrenuta, ali ne može završiti niti jednu igru na Stock ics Sgs3
Sjajna igra za vrijeme igranja.
Uživao sam.
Aplikacija sada koristi oglase za obavijesti. Deinstaliranje. Inače je bila prilično ugodna igra.
Prilično pristojno
Stvarno mi se sviđa ova igra, samo šteta zbog reklama!
Sjajno je što se aplikacija nastavlja ažurirati, ali sam jako uživao u originalnoj verziji igranja protiv botova uz mirnu glazbu. Deinstalirati ću jer je ovo ažuriranje previše za mene lol WhatWapp, javite mi ako objavite originalnu, zastarjelu verziju!
Općenito radi dobro unatoč reklamama. Povremeno se smrzava. Upijajuća igra kada se uhvatite u koštac s bodovanjem. Može i pristup pravilima.
gioco molto carino...non mi annoia mai!! consigliato. grafica gradevole. funziona senza internet.
Još uvijek ne mogu shvatiti kako se igrati sa svojim Google prijateljima... ali sve ostalo je super!
ugodan, razočaran je samo što ga ne mogu igrati u načinu letenja ili ako nemam internetsku vezu.
Nakon otvaranja igre oglasi i više oglasa bili su na ekranu čak i prije nego što sam mogao igrati. Nemojte ni razmišljati o tome osim ako ne želite vidjeti ništa osim oglasa.
Vrlo zarazna! !
Sjajna igra kao kod kuće.
Morao sam deinstalirati jer je jedini način za napredak kupnja tokena
odlična igra, osrednja grafika
Scopa - Italian Card Game カード soa
U redu, ali postavlja oglase točno tamo gdje trebate kliknuti da biste izašli iz igre. Gotovo je nemoguće otići bez klika na jedan. Previše.
U 15 partite 2 vittorie e dato che non compro.....disinstallo. Ho provato a giocare dopo tanto tempo e non è cambiato niente ma d'altronde tutti i giochi sono uguali.
Scopa - Italian Card Game Karetní meo
Trebalo bi biti bolje, još uvijek je ograničeno, ali se nadamo da će se poboljšati.
Ubojica dobrog vremena
Zašto je sada potreban broj telefona?
Adesso state esagerando con la pubblicità, date la possibilità di comprarla oppure sarò costretto a disinstallare. Pretjerujete s oglašavanjem, dajte mu mogućnost da ga kupite i riješite se reklama, inače nema drugog načina nego deinstalirati.
AI ridicolo, multiplayer ili pieno di ai o di chiaramente incapaci Chat in gioco che propone solo insulti ili scambio di carte
Molimo prepišite AI... Ako pomno primijetite, računalo uvijek igra na isti način.. Od njegove najviše karte do najniže. Nikad nisam izgubio ni jednu utakmicu. Postane malo dosadno....
Od posljednjeg ažuriranja više ne radi na sony tabletu s1
Scopa - Italian Card Game Igre s kartami nwes
Zašto sada mogu igrati samo brze igre?!?!?!
Šalje push obavijesti čak i kada su one isključene u postavkama. Sama igra je super, ali ne želim se zamarati obavijestima za kartašku igru.
Nekada je bio najbolji, ali nakon ažuriranja nema igranja izvan mreže, nema lokalne igre s Bluetoothom, nema utakmica za 4 igrača i nestali su svi dodatni skupovi pravila, uključujući la Napolu i mečeve s 21 bodom.
Sretno vrijeme
Volio bih da možete promijeniti glazbu
Uživam u svom novom otkriću.
Scopa - Italian Card Game Kağıt dyp
Potrebna je opcija isključivanja samo glazbe
Sjajna igra 👍
Pregled oglasa više nije dostupan. Ništa se ne događa kada kliknete na gumb za igranje, stoga više ne mogu iskoristiti besplatne nagrade\kovanice
Toliko iskačućih dodataka. Užasno.
Multiplayer je spor, ali inače opaka aplikacija
Sjajna igra. Potrebne su upute na engleskom.
Scopa - Italian Card Game Kartové ejlh
Zašto je samo jedan krug? Trebao bi moći igrati do 11 ili 21
Dl
Obožavam ovu igru, a sve opcije su super. Jedina mana je što postoje push obavijesti koje od vas traže da igrate igru barem jednom dnevno, čak i ako ste isključili obavijesti. Za mene je preostalo od zabave do dosadnog, pa brišem, ali ako vam to ne smeta, to je odlična igra!
Što se dogodilo s offline igrom?
To je nevjerojatna igra kada počnete igrati, ali prilagodite sustav tokena jer u osnovi ciljate na krađu novca. Ako igrate 4 žetona, dobivate 8, ne manje od duplog, to je jednostavno glupo. Molim.
Videozapisi još uvijek ne rade. Ovo je problem od listopada. Zašto?
Srećom, govorim talijanski da čitam upute