Post by detimiscmondbeds on Mar 9, 2022 6:06:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dota Pro Circuit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dota Pro Circuit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokuj wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Dota Pro Circuit 2022 version ▞▞▞
Kilka razy próbowałem przewidzieć jedną z drużyn, ale to po prostu odwracało mnie od mojej prognozy, byłem ciekaw, więc zamiast tego spróbowałem przewidzieć w drugiej drużynie, pozwoliło mi to przewidzieć, gdy tylko nacisnąłem przycisk, więc co to Ci pokazuje? Dla mnie to żart z tej aplikacji, gdyby to była legalna gra, pozwałabym ich o wpływ na przewidywanie, i to się zdarzało kilka razy, ale to jest pierwszy, że nie przejmowałem się moją prognozą
napraw swoje aktualizacje, obliczenia punktów fantasy, przyciski zakładów i aktualizuj mecze, zanim się rozpoczną, a nie później
Napraw błędy pls. Nie mogę się nawet zalogować.
wyniki gry były zbugowane! odłamki pozostawiono w zawieszonej grze z podsłuchem. marnowanie moich zasobów!nie ma możliwości zmiany składu, jeśli zawodnik został usunięty z drużyny.. kosztowało mnie to dużo punktów..
Więc. Subskrybowałem Dota plus. Wydałem pieniądze. Grałem w kilka gier. A teraz próbuję wykonać zadania powitalne. Jedno zadanie wymaga ode mnie przewidzenia zwycięzcy w aplikacji DPC. Valve, nie jesteś małą firmą z myszką miki.Więc aplikacja powinna działać bezbłędnie. Mam pytanie, dlaczego to nie działa tak, jak powinno. Dota 2 The International miał TI9 z rekordowymi pulami nagród, w których Valve i Gaben zdobyli miliony. Nie możesz jednak upewnić się, że podstawowe funkcje aplikacji Dota Plus działają
Bug: Wyniki kilku graczy w punkcie fantasy zostały zresetowane drugiego dnia major. Pls napraw to, dziękuję!
Bez sensu instalować i marnować miejsce. Jest uszkodzony.
Nie mogę się zalogować. Załadowanie trwa wiecznie, a następnie pojawił się kod błędu podczas przetwarzania żądania.
Ładna aplikacja. Muszę coś zapłacić pracownikom zaworu
Najlepsza aplikacja
Po prostu dobrze wykonany dodatek, który pozwala śledzić trasę i potencjalnie zarabiać odłamki Brak prawdziwych skarg
Dobra aplikacja.
Escape Masters आर्केड गेम blwd
Nie miałem żadnego z problemów opisanych przez inne osoby, jednak wydaje mi się, że aplikacji brakuje wielu funkcji, które czynią ją wartościową. Na przykład lista nadchodzących wydarzeń turniejów.
Źle zoptymalizowany (przynajmniej dla starszych wersji lub modeli). Niemożliwe do użycia na moim tablecie.
czy możesz dodać rzeczy, takie jak naciśnięcie klawisza wstecz, zamyka aplikację, czasami denerwujące jest niemożność zamknięcia aplikacji przez naciśnięcie klawisza wstecz. Możesz również dodać funkcję, dzięki której użytkownicy mogą zostać przekierowani do linku na stronie internetowej/youtube, gdzie możemy obejrzeć mecz, a nie tylko zobaczyć mini mapę w aplikacji. W przeciwnym razie jest świetnie. Dziękuję Ci.
Dota Pro Circuit Eğlence pcs
remisowy mecz z 0:0 i bez zwrotu zakładu... muszę powtórzyć zakład 4-5 razy o miejsce... aby uzyskać wynik, muszę otworzyć mecz, a kiedy wracam, jestem na górze strony ... nwtf pomijam 15 meczów raz za razem... tak zła aplikacja smutne
dobra aplikacja, ale czasami obstawiam i nie rejestruje się też rozumiem, dlaczego możesz postawić tylko 100 odłamków, co jest bezcelowe, czapka powinna być dużo wyższa, to jak pójście na Grand National i tylko postawienie funta
Słodkie
Aplikacja śmieci. Nie mogę użyć przycisku Wstecz w całej tej aplikacji .Czasami nie mogę też użyć przewijania ...
volvo najlepszy korpus na świecie dzięki gaben
Pierwsza recenzja aplikacji. powiedz to swoim dzieciom
Zawsze wylogowuję mnie po wyjściu z aplikacji.Taki kłopot w użyciu, zwłaszcza jeśli masz włączoną funkcję 2FA.
Nie mogę się nawet zalogować, nieskończone „Proszę czekać”
Pracowałem tam przez pierwsze kilka tygodni, a potem prawdopodobnie przestało działać. Obiecana funkcja dota plus
Umożliwiło mi również marnowanie czasu z toalety. GG WP. 2ez4rtz. 11/10
Aktualizacja Steam Mobile pls
utknął na "proszę czekać" po zalogowaniu się w moim acnt
Gud
więc ta aplikacja była całkiem bezużyteczna do tej pory, kiedy zaczęły się mecze, ale teraz, gdy możesz przewidzieć na matematyce, jest wyszarzona i nie możesz jej kliknąć. bardzo zawiedziona, bezużyteczna aplikacja
kocham to
Ostatnia kontynuacja, była w stanie wykonać zadanie Witamy z powrotem. Pomoc techniczna Steam odpowiedziała mi w ciągu 14 godzin. Pojawiła się pomoc techniczna Steam, więc jeśli ktoś ma problem z łączem, wyślij zgłoszenie. 😉.
Dota Pro Circuit Intrattenimento mzhy
Mecze nie są aktualizowane, nie mogę przewidzieć
Aplikacja jest dobrym miejscem dla profesjonalnych obwodów, ale interfejs użytkownika naprawdę wymaga poprawy. konfigurowanie spisu fantasy jest trudne ze względu na problemy z przewijaniem na Androidzie
prognoza jest zepsuta w bankomacie?
Hh
Próbowałem postawić, a potem drużyna, na którą stawiałem mojego odłamka, wygrała, ale pokazuje, że przegrałem zakład i nie wiem, dlaczego ty. tabela wynosiła 0-2 i stawiałem na zwycięską drużynę, ale okazało się, że przegrałem zakład. -_-
Funkcja mapy w meczu na żywo jest bezużyteczna. Powinieneś pozwolić nam ustawić przypomnienia o meczach DPC lub śledzić zespoły, abyśmy wiedzieli, czy nasz zespół ma nadchodzące mecze
Strona prognoz nie została otwarta dla żadnego z ostatnich turniejów DPC. Jest to w zasadzie dobre tylko do sprawdzania harmonogramów teraz, a nawet aplikacja Strafe jest w tym lepsza.
wygląda i działa jak śmieci, nawet się już nie uruchamia
nie mogę pobrać tego na galaxy s7 ..
Quest powitalny instalacji aplikacji DPC w Dota 2 nie działa - co jest szczególnie głupie, biorąc pod uwagę, że quest z przewidywaniami działa. Zwróć też uwagę na ilość takich komentarzy, średnią ocenę aplikacji i zauważ, jak „cenne” są dla Valve opinie użytkowników. Klasyczne podejście Valve.Byłoby miło, gdyby niektóre ogólne treści, takie jak ranking DPC, harmonogramy/wyniki turniejów itp. były dostępne dla wszystkich… zamiast udostępniać całą zawartość wyłącznie użytkownikom DotaPlus