Post by detimiscmondbeds on Mar 9, 2022 6:15:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox xal kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Bu yeniləmə indi mən öz hesabımı itirdim və hətta oyunu oynaya bilmirəm, yükləmə ekranını dondurur. Bu oyun vaxtımı boşa xərclədiyi üçün onu sildim.
Pixel Strike 3D is a Multiplayer First-Person Shooter that features fast-paced gameplay and a wide variety of player customization.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game, Pixel Strike 3D is a Multiplayer First-Person Shooter! This blocky shooting game brings fast-paced online
oyunçular hanı?Uğurlu olanda 2 oyunçu kimi olmaq olur!!Mən bu oyunu oynayırdım amma serverlər dolu idi və yaxşı idi və mən bunu bəyəndim!!IWTF BU OYUNLA SƏHV EDİB?Sınıq oyun
Tgis oyunu bir növ 5 ulduzdur. Google ilə girişi düzəldin. Məqsədi silahlarla düzəldin. Daha çox silah və modifikasiya əlavə edin. Və heç bir səbəb olmadan oyununuzun gecikməsini və oyundan kənarlaşdırılmasını düzəldin. Həmçinin zombilərdə uzun yüklənməni düzəldin, bu, insanların oyun rejimini oynamaq istəməməsinə səbəb olur.
Bu piksel zərbəsi ən pis yeniləmədir və çox yüklənir, bilmirəm niyə həmişə daxil oluram!!!
Dəhşətli idarəetmələr dəhşətli qrafikadır, özümü öldürməyimi istəyir və vurduğum işarələri vurmuram, başqaları istisna olmaqla, bu oyun mütləq zarafatdır, yükləməyin XD
Balans sistemi dəhşətlidir. Və snayperlər həddən artıq lənətə gəlmiş ziyan vururlar.
Pixel Strike 3D FPS Gun Game - Gameplay Walkthrough Part 1 - Free for all(iOS, Android)Pixel Strike 3D FPS Gun Game Walkthrough Playlist
Soccer Spirits Card dco
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Action uwxd
yaxşı
İdarü edir
Daha yüksək səviyyələri əldə etmək indi çox çətindir, çünki mən artıq yüksək səviyyədəyəm və LÜTFEN gündəlik mükafatlar qazana bilərəm, yoxsa oyunu siləcəm 😜😜😜
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 액션 esa
Bu əla oyundur. Bu, zəngli mobil oyunu kimi, lakin bloklarla doludur. Siz icma və ya özünüz tərəfindən fərdi xəritələr yaratmaq üçün xəritə yaradıcısı əlavə edə bilərsiniz. Pls və təşəkkür edirəm
Hörmətli piksel tətili, lütfən, oyununuzu düzəldin. Hər dəfə ölüm qaçışı və ya hamı üçün pulsuz kimi oyun rejimi seçəndə ekranım heç bir səbəb olmadan qara olur və HƏR DƏFƏ məni oyundan qovur. Bunu düzəltmək lazımdır. Mən bunu 1 ulduz üçün qiymətləndirirəm. Bu oyunu tam düzəltmək lazımdır :/
Bu oyun bir qədər yaxşıdır, amma pisdir. Pixle gun 3d daha yaxşıdır
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Laga pkkc
bu, həqiqətən laggy idi, heç yaxşı deyildi
Sərin
Bu oyunu bəyənirəm, lakin ildən sonra bu oyunu oynamıram və yenidən daxil olmağa çalışıram, amma bütün əşyalarım getdi, daxil ola bilərəm, amma əşyalarım hamısı getdi!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunu Digər Oyunçulardan Eşitdim ki, Siz Müəyyən Oyunçu Dərisini (Xüsusi və ya yox) Seçdiyiniz zaman Sonradan Bəzi Matçlardan Sonra Qanundankənar Modelə keçəcəksiniz, Daha sonra İcmanın Oyunla İlişkin Həmişə Qəzəblənməsinə səbəb olan Geriləmə Problemlərinə səbəb olan Fps Sayğacı . Onlar Yeniləmə ilə bağlı Problemlərinin olmadığını Demiş Ola bilər, Amma Düşünürəm ki, Bu Səhvlər Artıq Xırda Deyil. Bəzi oyunçularda daha çox ağrılı şeylər etdi. Mən təklif edirəm ki, növbəti yeniləmədə dəyişiklik olacaq.
Mən müqəddəs cəhənnəmdə oynayanda onlayn insanların axmaq olduğu köhnə versiyanı sevirəm, komanda yoldaşım zibildir və komandada MVP-də olarkən qarşı komanda daha yaxşıdır
Silah oyun rejiminə su tapançasını qoyacaqsınız ki, bu oyuncaqdır, heç bir zərər verməyəcək, zibildir, niyə əlavə edirsiniz ki, oyunda oyununuz zibildir, Google Play-də qadağan edilməlidir. Mən bu oyunun çıxmasını istəyirəm Mənim gözümdə bu oyunla bağlı hər şey zibil itkisi zamanınızın səfil depressiya işidir atılması lazım olan hər şeyi bir daha görmədim.
Telefonumu sıfırlayanda "üzr istəyirəm" hesabıma qayıda bilmirəm
4 və ya 5 ildən sonra gane quraşdırdığımdan 3 gün sonra səhvlər alıram, yükümü dəyişməyə çalışdığım zaman məni qovmağa davam edir, sadəcə boşdur, bu, mp40 və bəlkə də rpg alanda başıma gəlməyə başladı
Gözəl oyundur ki, 😎 yaxşı oyunlar gedir
Download Pixel Strike 3D - FPS Gun Game. ✓ Android ✓ IOS ✓ Windows Phone and ✓ PC. Quick download, Virus and Malware free and 100% available.
Enjoy these Alternatives to Pixel Strike 3D - FPS Gun Game for Android and iOS ... Rated: 5/5 from 2273247 votes || Price: Free || Devices: Android, iPhone,
Bir çox glitchers var
Çox qatlı olduğuna görə çox əyləncəlidir
Lütfən, gecikməni düzəldin, mən oyundan həzz alıram, amma gecikməni görmək məni öldürür.
Download Pixel Strike 3D
Mən vulkron ekranında olanda oyun dəfələrlə çökdü
Yaxşı Qrafika Və Kontrollerlər Yaxşıdır Əgər Siz Ləyaqətli Mb Miqdarı Olan Oyun İstəyirsinizsə, Yaxşı Oyun Və Silahları Sizə Tövsiyə Edirəm. Problemim Sizə Öz Evinizi Yarada Bildiyinizi və Hypixel Kimi Ev Tikdiyiniz SMP Yeri Kimi Yeniləməyinizi Arzu Edirəm Bunu Etməyəcəksinizsə Başa düşürəm Amma Bu Oyun Üçün Yaxşı Tövsiyədir.
Bu oyun o qədər möhtəşəmdir ki, heç bir səhv yoxdur, sadəcə onu sevirəm
Çox gərgin və çox əyləncəli, eyni zamanda oyun fərqlidir və rəqiblər çətindir
Çox darıxdırıcı başqa oyunçuları vurmaqdan başqa heç nə yoxdur
Çox gözəldir, lakin siz squid oyun peçenyesi hazırlamalısınız