Post by detimiscmondbeds on Mar 9, 2022 6:18:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ активиране на режим на бог ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
Crazy Cooking - Star Chef معمولی vhpb
Drive Ahead! Kilpa-ajo uaa
Графиката е страхотна. Това е забавна игра за игра!
Това е много лоша игра.
Това е най-добрата игра за готвене. Ето защо е по-добър от Cooking Fever, който изтрих, защото техните скъпоценни камъни са твърде трудни за получаване, техните надстройки са твърде скъпи и дъските не са толкова предизвикателни като тези на Crazy Cooking. Crazy Cooking ви възнаграждава с 10 скъпоценни камъни на ден с гледане на реклами и нови предизвикателства. Обичам всички различни ресторанти и винаги с нетърпение очаквам новите ресторанти. Абсолютно любимата игра за готвене на всички времена. Добра работа!!
Твърде много работа
Обичам тази игра. толкова се радвам, че новите актуализации ни дадоха повече начини да печелим скъпоценни камъни...
Той има страхотно преживяване в него. Той показва стойността на времето, което ни е необходимо за готвене. Не знам как е вашият опит, но моят е super se bhi upppppper
донякъде като друга игра, която плащам
Изтеглянето отнема твърде много време
Топ!
Тази игра е невероятна. Някои етапи са трудни и не е лесно да получите диаманти. Но досега ми харесва.
Много лоша игра на ниво 31 отново и отново се проваля, играх досега, но давам 1 звезда в ниво до 20 и нивото е много много трудно
Обичам тази игра! Това, което не ми харесва е, че не мога да се свържа със сървъра на играта.
Обичам тази игра. В тази игра също има толкова много трудности, но всички ние напълно премахваме трудностите...
Crazy Cooking - Star Chef Казуални kik
Хубаво е, но си купих пакет за готвене за бургери и това не се отразява в играта ми
Интересна игра, но плъзгането на ястия при сервиране и приготвяне не е толкова гладко и ме дразни. Кара ме да губя точки за нищо, само докато се опитвам да завърша действието. Моля, помислете за корекция.
Беше страхотно, но трябваше да се подобри
Харесвам това приложение, защото ако имах натоварване, аз играя това и всъщност тя нямаше интернет връзка, но защо, защото вие нямате товар хахаха, този път съм полудял🍔🍔
Това е едно от най-добрите приложения за готвене, които съм играл от известно време. Те предлагат безплатни диаманти на ден и това помага при надстройки, за разлика от други игри, когато надстройките са безплатни с диамантите в началото, но по някаква причина офертите изчезват и оставате да плащате, ако искате надстройките. Всичко, което мога да кажа, е, моля, продължавайте да ни давате диамантите за гледане на реклами. Това прави по-забавно да играете по този начин. Добра игра досега!!
страхотна игра, но наскоро закупих пакет и те взеха парите, но никога не ми дадоха скъпоценните камъни или монетите smh.....*edit* им изпратиха имейл и те веднага предприеха стъпки, за да отстранят проблема и да ми вземат моите скъпоценни камъни и монети👍
Луда игра
Не ми хареса, защото често замръзваше и играта се изключваше няколко пъти, когато играх в определени ресторанти
Тази игра е много луда.
Ниво на пица 14 не работи върху пица, не може да го премине
Наистина обичам тази игра, единственият проблем е рекламите
💛💛💛
Това е страхотна игра
Тази игра е доста забавна и геймплеят е това, което бихте очаквали, но удря платена стена твърде скоро. За да преминете през нови нива, имате нужда от диаманти. Можете да получите диаманти, като играете играта, но не достатъчно, за да продължите играта. Освен ако не плащате пари, разбира се. Липсват и награди за действителни умения. Единствените неща, за които получавате награда, е да гледате реклами и да харчите реални пари. Рекламите са прекомерни, но поне понякога получавате нещо като ги гледате.
обичам тази игра. Но трябва да има начин да получите повече скъпоценни камъни по-лесно, отколкото само 1 наведнъж
вие да го смените, за да можем просто да докоснем храната
Има подобрение...но срсли се справя по-добре
Харесва ми, защото играта задържа вниманието ми
Трудно за малки деца, няма шанс да донесете повече диамант
Браво..... Харесвам тази игра Хубава
много е досадно, защото в средата на нивата не мога да спечеля 3 звезди на Dufficult само за да спечеля 3 звезди, провалих 2 пъти
Лудо гукане знаеш ли какво